El GREMI DE PUBLICITAT APOSTA PEL TALENT DIGITAL SIGNANT UN CONVENI AMB MERLIN DIGITAL PARTNER

Nota publicada por El Gremi de Publicitat,Comunició i Màrqueting de Catalunya

El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb Merlin Digital Partner, una consultora de referència especialitzada en talent digital i noves tecnologies. Amb aquesta unió, l’entitat aposta per projectar els seus associats en el món digital i ho fa creant sinergies amb Merlin Digital Partner, que té una gran experiència en vincular les afinitats i el talent de les marques de les empreses amb les marques personals, impulsant el seu creixement en el sector.

Laura Xicota i Cristina Rallo van fundar Merlin Digital Partner l’any 2020, un projecte especialitzat en talent IT que aposta per la professionalització i humanització de la selecció de personal, donant protagonisme a l’adaptabilitat, l’atenció i l’empatia envers els seus usuaris. “Ens fa molta il·lusió contribuir amb el Gremi de Publicitat per ajudar a potenciar el talent creatiu i de les agències que en formen part. I això ho farem amb una metodologia pròpia, totalment adaptada a les necessitats del sector i apostant pel valor de les persones”, explica Xicota.

Actualment, 7 de cada 10 empreses necessiten talent qualificat, i per aquest motiu el Gremi facilita als seus associats, a través d’aquesta col·laboració, la tria més encertada de nous membres en els equips de treball

El moment de canvis que vivim és el millor per actualitzar-nos com a persones i professionals, i decidir cap on volem anar. Merlin Digital Partner ens convertim en ambaixadors de les marques i vivim amb passió la nostra professió, ja que som conscients que canviem la vida de la gent i la vida de les empreses”, declara Xicota. “Per nosaltres és fonamental conèixer els llenguatges i les tecnologies de les posicions de treball, les necessitats de les empreses, el mercat on treballem i les tendències del sector. Tanmateix, és clau fer valdre el gran talent digital que hi ha a Catalunya, i amb l’aliança amb el Gremi sumarem en aquest objectiu”, afegeix.

2026: escalfant els motors del centenari del Gremi

El 2026, el Gremi de la Publicitat, la Comunicació i el Màrqueting complirà cent anys d’història i, perquè aquesta fita sigui una celebració de nivell, vol vincular-la amb el conjunt de la societat, institucions, empreses i creatius amb els quals ha caminat tots aquests anys. Per aquest motiu, engega la preparació d’aquest aniversari tan especial, traçant els seus objectius principals, les possibles activitats i trobades, i les directrius estratègiques que marcaran la institució un cop celebrat el centenari.

En aquest sentit, el Gremi convida a tothom a participar, i resta obert a suggeriments, col·laboracions i aportació d’idees perquè el 2026 sigui un gran any per a la creativitat en el país.

Entradas relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.